468×60
468×60

Інвестиції в таланти: в управлінні Нацполіції Тернопільщини відбулася виставка-продаж мистецьких робіт дітей з вадами слуху

Виставка-продаж робіт вихованців Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату відбулася у вівторок, 24 травня в Головному управлінні Національної поліції. Ініціював зустріч керівник управління Олександр Богомол.

- На відкритті інвестиційного форуму, що проходив у нашому місті, ці діти представляли свої роботи. Я був вражений їхньою майстерністю та творчістю і запропонував організувати виставку в управлінні, – розповідає Олександр Богомол. – Тому сьогодні з радістю приймаємо маленьких гостей.

На екскурсію до управління прийшли вихованці перших-третіх класів. Діти оглянули експозицію, підготовлену вибухотехніками, познайомилися з помічником поліцейських – німецькою вівчаркою Річчі.

- Це незабутні враження для наших вихованців, – зізнаються педагоги спеціальної школи. – Ви самі бачите, які вони активні, скільки в них запитань, яке величезне бажання пізнавати щось нове.

Екскурсію музеєм поліції для хлопчиків та дівчаток провів особисто Олександр Богомол. Полковник поінформував педагогів та вихованців, що в управлінні почала діяти телефонна лінія для людей з вадами слуху. До правоохоронців вони можуть звернутися, набравши смс-повідомлення з мобільного.

Після екскурсії відбулося знайомство з дитячими роботами для правоохоронців. Кожен, хто прийшов на виставку, уподобав собі мистецький витвір, зроблений дитячими руками. Виставкові стенди спорожніли за декілька хвилин.

Хтось придбав композиції з глини, комусь більше до душі припав живопис на склі, та найбільшою популярністю користувалися картини, мальовані фарбами. Загалом на виставці було представлено 28 робіт.

Зі слів педагогів, виручені кошти будуть використані для організації подальшого розвитку та творчих здібностей їхніх вихованців. Вчителі переконані, що враження від сьогоднішньої зустрічі з поліцейськими надихнуть талановитих дітей на нові творчі теми.

Схожі статті