468×60
468×60

Банківський термінал з грошима викрали на Тернопільщині

bankХвилину і двадцять секунд знадобилося злодіям, аби викрасти з приміщення в Підгайцях термінал. Усе трапилося в ніч з 28 на 29 квітня о 3:54.

За словами Юрія Куньки, начальника Підгаєцького відділення поліції, про спрацювання сигналізації в одному з магазинів райцентру повідомив диспетчер поліції охорони.

Саме йому на пульт прийшов сигнал про рух в приміщенні. Черговий наряд прибув на місце спрацювання сигналізації менше, як за п’ять хвилин. Проте зловмисників там уже не було. Вони залишили по собі виламані двері та вирвану решітку. Щез з приміщення і термінал.

Правоохоронці оглянули територію та відео з камер спостереження. Як з’ясувалося, о 3:54 до магазину під’їхала темна іномарка. З неї вибіг чоловік з закритим обличчям та розбив камеру, встановлену на магазині. Після цього до невідомого приєднався напарник. Вони ломом підважили вхідні двері, болгаркою надрізали металеву решітку та вирвали її, зачепивши тросом до свого авто. Двоє злодіїв зайшли в середину приміщення, де стояв термінал для видачі грошей. Ще двоє залишалися ззовні. Чоловіки вирвали апарат для зарахування коштів, завантажили в авто та поїхали. На все це їм знадобилося одна хвилина двадцять секунд.

Юрій Кунька каже, що приміщення перебуває під наглядом поліції охорони Тернопільщини, а от сам термінал знаходився під охороною однієї приватної фірми. Проте, ні її працівників, ні офісу на території райцентру немає. За попередньою інформацією, в апараті було близько 50 тисяч гривень.

Крадіжку зафіксували дві камери, які знаходилися на інших будівлях. Правоохоронці розшукують зловмисників. Поліцейські звертаються до місцевих мешканців, які, можливо, стали свідками цього злочину, відгукнутися та повідомити усю відому інформацію у Підгаєцьке чергове відділення за номером (0354)22-12-45 або на лінію “102″.

Схожі статті