468×60
468×60

У Тернополі піймали крадія каналізаційних решіток

Вісімнадцять каналізаційних решіток, викрадених у центрі Тернополя, повернуть на місце призначення. Правоохоронці піймали злодія та вилучили майно.

14 квітня на лінію “102″ зателефонував тернополянин та повідомив, що на території обласної телерадіокомпанії ходить невідомий і щось ховає в кущах. На місце злочину одразу виїхав наряд патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група. За вказаною адресою правоохоронці побачили невідомого чоловіка, а поруч – металеві каналізаційні решітки.

За словами слідчого Тернопільського відділу поліції Мирона Шеремети, крадій – раніше судимий сорокачотирьохлітній уродженець Миколаївської області. Він уже близько семи років разом з мамою мешкає на Тернопільщині – в селі Мала Плавуча Козівського району.

У крадіжці чоловік зізнався. Він каже, що збирався їхати на заробітки в Херсон, але грошей на квиток не вистачало. Назбирати необхідну суму, а це близько двохсот гривень, вирішив, здавши на металобрухт каналізаційні решітки. На злочин пішов у третій ранку. Правоохоронці встановлюють причетність крадія до інших злочинів.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Міру покарання визначить суд.

Схожі статті