468×60
468×60

Великодні подарунки захисникам від вихованців тернопільського дитячого садка «Берізка»

Медові пряники і писанки-обереги приготували для наших правоохоронців, що несуть службу на Сході, вихованці дитячого садка «Берізка». Подарунки вихователі вже передали поліцейським, що у складі зведеного загону відбули у зону проведення антитерористичної операції.

Великодень – одне з найрадісніших та найочікуваніших після Великого посту свят. Його з трепетом чекають на лише діти, а й дорослі. Ті, чиє життя сьогодні минає в окопах, бліндажах, на блок-постах, особливо прагнуть підтримки рідних, близьких і небайдужих людей. Аби захисники відчули, як сильно їх люблять та чекають вдома, малеча виховного закладу «Берізка» разом з вихователями невтомно трудилися над великодніми подарунками для них.

Медові тістечка дітвора розмальовувала найяскравішими барвами, аби наші воїни не так сумували за своїми рідними. А от писаночки стали справжніми оберегами, бо прикрашали їх малюки маком, гречаною, пшеничною та пшоняною крупами, – всім, що родить українська земля.

- Нехай через ці маленькі, але від щирого серця зроблені великодні подарунки наші воїни відчують тепло наших сердець, вдячність за їхню нелегку службу, – каже методист виховного закладу Наталя Міхнюк. – Хочу сказати, що наш садочок відомчий, його відвідують діти співробітників поліції. Тому малеча добре знає, що таке відрядження тата на Схід, як довго його не може бути вдома, як з цього приводу хвилюється мама. Ми сподіваємося, ці подаруночки зігріють наших захисників теплом рідного дому, додадуть снаги та сил захищати нашу Україну.

Схожі статті