468×60
468×60

16-річні хлопці викрали автівку заради розваг

1Незаконне заволодіння транспортним засобом інкримінують підгаєцькі правоохоронці двом неповнолітнім мешканцям райцентру. 16-річні хлопці викрали автівку заради розваг.

13 квітня близько 18 години до поліцейського відділення звернувся власник авто. Чоловік розповів, що в нього викрали «ВАЗ 2106», який він залишив незамкненим на вулиці поблизу будинку. Правоохоронці повернули транспорт власнику того ж дня.

Зі слів старшого інспектора з організації дорожнього руху Бережанського ВП Анатолія Нікітюка, поліцейські одразу розпочали пошуки викраденого авто: перевірили записи відеокамер на автозаправках при виїзді з Підгайців, передали інформацію про злочин в інші райони області. Автомобіль правоохоронці виявили на автодорозі поблизу села Мужилів.

Юні викрадачі, побачивши авто поліцейських, покинули машину та почали втікати. Однак відповідальності зловмисникам уникнути не вдалося. Поліцейські впіймали втікачів та доправили до віділення.

Як з’ясувалося, один з учасників протиправного вчинку вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Тепер до злодіяння долучив друга. Автівку, як пояснюють, викрали,щоб покататися. Дорогою вирішили поїхати до друзів в Бережани. Розваги обох неповнолітніх закінчилися криміналом.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 статті 289 ККУ. Тривають слідчі дії.

Схожі статті