468×60
468×60

Питання взаємодії поліції, міграційної служби, рятувальників та нацгвардійців обговорили у Тернополі

Нарада з питань підвищення ефективності взаємодії з територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади, діяльність яких координується Міністром МВС відбулася в Головному управлінні Національної поліції в області. На захід запросили керівників обласних управлінь міграційної служби та служби надзвичайних ситуацій, командування батальйону Національної гвардії України, що дислокується в Тернополі.

Т.в.о начальника ГУНП в області Олександр Богомол повідомив, що захід відбувається на виконання доручення Міністра внутрішніх справ України.

Попри те, що Тернопілля не є прикордонною областю, актуальним залишаються питання протидії транзиту нелегальних мігрантів через нашу область. Про спільну роботу міграційників та поліцейських у цьому напрямку поінформував начальник Управління міграційної служби Томаш Вербич.

Обговорили на нарадій питання взаємодії Національної поліції Тернопільщини та управління служби надзвичайних ситуацій в області. Керівник УДСНС Віктор Маслей підкреслив на необхідності командно-штабних та тактико-спеціальних навчань, тренувань з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій, до яких би залучалися як співробітники поліції, так і рятувальники.

Покращенню стану публічної ситуації в Тернополі сприяє налагоджена співпраця із командуванням батальйону Національної гвардії. Щовихідних 17 гвардійців разом із поліцейськими патрулюють та відпрацьовують обласний центр.

Олександр Богомол наголосив на необхідності подальшої співпраці усіх служб, адже працюючи разом можна досягти кращих результатів у захисті краян.

Схожі статті