468×60
468×60

Патрульні продовжують розчищати вулиці від порушників паркування

Штраф у розмірі 510 гривень відповідно до статті 122 частина 3 кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху, доведеться оплатити тернополянину. Чоловік припаркувався у недозволеному місці під знаком. Патрульні поліцейські склали протокол, а автомобіль евакуювали.

- До нас надійшов дзвінок від мешканців зі скаргою про порушення правил паркування, розповідає заступник командира 4-ої роти першого батальйону патрульної поліції міста Тернополя Юрій Сидорко. – Оскільки власника не було поруч, то ми прийняли рішення евакуювати авто.

Водій “Тойоти” повернувся до власного транспорту, коли його вже завантажили на евакуатор. На жодні вмовляння спростити процедуру патрульні не піддалися. Вони заявили, що в законі таких моментів не передбачено.

- Виноситься вам постанова і ви з нею йдете на арештмайданчик, який знаходиться на Збаразькому КП в селі Байківці і отримуєте свій транспортний засіб, – повідомили порушнику патрульні.

Тернополяни кажуть, що за час роботи на вулицях обласного центру патрульних поліцейських, водії автомобілів намагаються менше порушувати правила дорожнього руху, зменшилася кількість заторів та припаркованих з порушенням автівок.

Схожі статті