468×60
468×60

Грабунок з елементами шахрайства розслідують правоохоронці Тернополя

groshiІз заявою про крадіжку 500 доларів США звернувся до правоохоронців сімдесятидев’ятирічний житель обласного центру. Чоловік заявив, що його пограбувало двоє невідомих.

Потерпілий пригадує, що до нього у двері подзвонили. Відчинивши, він побачив двох незнайомців. Чоловіки сказали, що вони принесли для сусіда передачу, але останнього немає дома. Тому попросили залишити пакунок тимчасово у потерпілого.

У ході розмови невідомі розповіли пенсіонеру, що у коробці якісний та дорогий посуд, який привезли у подарунок сусідові. Його ціна – не одна сотня доларів. Гості запропонували придбати цей посуд тернополянину за символічну ціну – 50 доларів. Дідусь погодився та пішов по гроші.

В цей момент один з “непроханих гостей” зауважив, де лежать гроші, забрав їх і почав тікати. Це помітила дружина пенсіонера. Вона здійняла крик. Дідусь не розгубився і кинувся за злодіями. Одного вдалося піймати за куртку, але, на жаль, він вислизнув. Тікаючи, зловмисник кинув в лице пенсіонера більшу частину грошей.

Тернополянин за допомогою звернувся до поліції. Він зміг описати зловмисників та заявив, що вибігши з під’їзду, вони сіли у білий автомобіль іноземного виробництва.

Правоохоронці розшукують зловмисників та звертаються до усіх, не довіряти першому зустрічному, а тим паче не пускати їх до житла.

Схожі статті