468×60
468×60

В Управлінні поліції охорони в Тернопільській області підбили підсумки акції «Квартира під охорону»

Щодня до Управління звертаються громадяни, щоб проконсультуватися щодо технічного захисту їхніх домівок. Результат – за місяць свої помешкання поліції охорони довірили понад 60 сімей.

Наразі нові клієнти Управління поліції охорони Тернопільщини знають, що їхнє житло надійно захищене охоронною сигналізацією, тому тепер вони без вагань можуть залишати свої домівки, вирушаючи, до прикладу, на роботу, навчання, в гості або у відпустку. Ті громадяни, які не встигли скористатися вигідною пропозицією 50-відсоткової знижки на обладнання житла засобами охорони від несанкціонованого проникнення, Управління поліції охорони зможе запропонувати фінансово максимально вигідний варіант, аби обладнати помешкання охоронною сигналізацією.

Поліція охорони нагадує: тільки подбавши про надійний захист своєї домівки, Ви зведете до мінімуму вірогідність візиту «непроханих гостей». Як свідчить статистика, за останні два роки з помешкань, які перебувають під охороною Управління поліції охорони в Тернополі та області, не було скоєно жодної крадіжки.

Схожі статті