468×60
468×60

Територіальне медичне об’єднання МВС тісно співпрацює з медуніверситетом Тернополя

Подяку від ректора Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського Михайла Корди отримав начальник територіального медичного об’єднання МВС в Тернопільській області Михайло Василишин.

Завдяки тісній співпраці правоохоронного відомства та ВУЗу, для участі в Всеукраїнському чемпіонаті бригад екстреної медичної допомоги з міжнародною участю «Галицькі медичні ралі–2016», керівник медичного об’єднання МВС надав студентам-медикам карету швидкої допомоги.

Змагання, в яких участь взяло 22 команди, відбулися на Львівщині. Аби команда студентів Тернопільського державного медичного університету могла конкурувати з досвідченими медиками, зокрема і з Польщі та Литви, керівництво відомчого медичного закладу надало майбутнім лікарям спеціальний автомобіль медичної допомоги та водія. Тернопільські студенти успішно пройшли 11 конкурсних завдань, не поступалися професійним бригадам та потрапили у десятку найкращих команд України.

Як зазначив завідувач кафедри медицини катастроф і військової медицини ТДМУ, професор Арсен Гудима, саме завдяки тісній співпраці з керівництвом правоохоронного медичного закладу студенти змогли професійно продемонструвати свої знання та гідно представити Тернопільщину.

Михайло Василишин подякував керівництву вишу за відзнаку та наголосив, що їхня дружба, яка триває вже п’ять років, та спільна робота з кафедрою медицини катастроф і військової медицини ТДМУ не припинятиметься. Вони і далі всіляко сприятимуть та підтримуватимуть майбутніх медиків.

Схожі статті