468×60
468×60

У Бучачі невдоволений клієнт побив власника бару

biykaУ райцентрі Бучач суперечка між власником бару та клієнтом завершилася тілесними ушкодженнями та відкриттям кримінального провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Повідомлення про конфлікт в одному із барів райцентру надійшло до співробітників Бучацького відділення поліції 28 лютого близько 2 години ночі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, суперечка виникла між власником розважального закладу та клієнтом. Останній відпочивав у компанії з друзями. Молодика розлютило те, що господар зачиняв бар та попросив відвідувачів покинути приміщення. На таку пропозицію захмелілий клієнт відреагував агресивно: затіяв сварку та почав бити власника закладу.
Працівники бару викликали поліцію. Правоохоронці втихомирили дебошира. Ним виявився 30-річний житель райцентру.

Потерпілий – 58-річний власник бару звернувся за допомогою до лікарів. Йому надано направлення на проходження судово-медичної комісії для встановлення ступеня тяжкості отриманих ним ушкоджень.
Відносно невдоволеного клієнта правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.

Схожі статті