468×60
468×60

Тернополяни продовжують купувати товари через мережу Інтернет та втрачати гроші

internetДекілька випадків шахрайств задокументували впродовж двох минулих діб правоохоронці Тернополя. Усі потерпілі хотіли придбати товар через Всесвітню мережу. Проте залишилися без грошей та краму.

26-річна тернополянка мала намір купити дитячий товар. На одному із сайтів підшукала оголошення з необхідною їй пропозицією. Зателефонувала за вказаним номером. Після перемовин жінка перекинула гроші на банківський рахунок продавця. Однак товар так і не надійшов до неї. Віртуальна покупка обійшлася у понад 4 тисячі гривень.

Схожа неприємність спіткала 50-річного жителя Тернополя. Чоловік хотів придбати рибальські снасті. Перекинув на рахунок продавця 1500 гривень, однак залишився ні з чим.

Такі випадки непоодинокі. Правоохоронці вкотре звертаються до краян бути пильними та обережними. Якщо замовляєте товар через сайт оголошень, подивіться рейтинг продавця, відгуки про нього від покупців. Якщо товар знаходиться в іншому місті, користуйтеся доставкою з можливістю оплати після отримання замовлення.

Схожі статті