468×60
468×60

Травмованого у Лисичанську бійця спецбатальйону Сергія Шлапака транспортували до Тернополя

Травмованого бійця спецбатальйону «Тернопіль» Сергія Шлапака доправили додому. Травму хребта поліцейський отримав під час огляду вантажного автомобіля на блокпосту в Лисичанську Луганської області.

Зі слів Сергія Шлапака, того дня він був старшим зміни блокпоста. Разом з товаришами перевіряли транспортні засоби, що проїжджали через ввірений їм пропускний пункт. Аби оглянути вантажівку, Сергій піднявся у кузов автомобіля, а коли спускався – послизнувся і впав. З сильним болем у спині сержанта поліції доправили до медичного закладу Лисичанська. Там він лікувався тиждень.

Про транспортування травмованого до Тернополя подбало керівництво Головного управління поліції та спецбатальйону. Карета швидкої з бригадою медиків територіального медичного об’єднання МВС України по Тернопільській області відбула за місцем лікування Сергія Шлапака. Лікар-хірург Олег Проць розповів, що дорогу травмований переніс нормально, травма неважка. Це підтвердило обстеження, зроблене в Тернопільській університетській лікарні, тож лікування сержант поліції продовжить вдома.

Сьогодні Сергій відновлює здоров’я та сили в колі рідних та близьких. Мати поліцейського щиро вдячна всім, хто подбав про її сина та не залишив їхню родину у важкі хвилини.

Схожі статті