468×60
468×60

У Тернополі орудують шахраї

Працівники Тернопільського міського відділу поліції розшукують злочинне тріо, яке обікрало помешкання жительки в обласному центрі. Злодії під виглядом працівників газової служби потрапили до квартири та викрали золоті вироби на 10 тисяч гривень.

Невідомі обходять багатоповерхівки та стукають у двері квартир. Шукають здебільшого людей похилого віку, до яких легше ввійти в довіру. 25 січня у двері мешканки обласного центру постукали дві молоді жінки. Представилися працівниками «Тернопільгаз» та повідомили, що перевіряють газове обладнання.

Жінка впустила їх та повела на кухню. Поки жінки оглядали техніку до помешкання увійшов ще один зі зловмисників. Господиня помітила його лише згодом, однак псевдопрацівниці заспокоїли жінку, що це також їхній майстер. Розповіли, що він ремонтував плиту у сусідів. Повідомивши тернополянці, що у квартирі дотримано усіх правил експлуатації газового обладнання, пішли. Пропажу власних золотих виробів потерпіла помітила згодом.

Обікрасти помешкання іншої мешканки обласного центру злодіям не вдалося. Жінка хоч і впустила непроханих гостей до квартири, однак пильно стежила за їх діями і запідозрила недобре. Крадії пішли з хати з пустими руками, а старенька одразу зателефонувала до поліції та розповіла про підозрілих осіб. З її допомогою правоохоронці склали фотороботи двох підозрюваних.

Прикмети чоловіка: на вигляд 28-30 років, темне волосся, зріст 170 см. Був одягнений у чорну куртку та кросівки.

Прикмети жінки: на вигляд 23-25 років, чорне волосся, на зріст 160 см. Була одягена у сіру в’язану шапку та темно-сіру куртку.
Усі розмовляють з російським акцентом.

Будь яку інформацію стосовно зловмисників правоохоронці просять повідомляти за номерами телефонів: (096)77 11 047, або на лінію “102″ у будь-який відділ поліції.

Схожі статті