468×60
468×60

Суперечка переросла в стрілянину на Гусятинщині

1Із проникаючим пораненням передньої стінки живота, закритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток носа до Чортківської лікарні доставили мешканця райцентру, 1981 року народження. Травми він отримав під час суперечки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 15 січня близько 2:00 неподалік закладу громадського харчування, що в селі Вигода Гусятинського району, виник конфлікт між двома чоловіками.

За словами начальника Гусятинського відділення поліції Олега Білобровця, обоє фігурантів справи відпочивали в місцевому барі, але у різних компаніях. Між відвідувачами виникла суперечка, яка переросла в стрілянину. Один з чоловіків вистрілив іншому в живіт пристроєм для відстрілу гумовими кулями марки “ПМР”.

Пораненого доправили до лікарні. У нього медики діагностували легкі телесні ушкодження, які не загрожують життю. До поліції заяви написали обидва чоловіків.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 частина 4 – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Триває слідство.

Схожі статті