468×60
468×60

Медаллю “Захиснику Вітчизни” відзначили тернополянина Богдана Бутковського

За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі працівника ОВС України та українському народові, особисту мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені під час проведення антитерористичної операції в боротьбі з тероризмом за територіальну цілісність держави та відповідно до Указу Президента України, медаллю “Захиснику Вітчизни” відзначили тернополянина, депутата Тернопільської обласної ради Богдана Бутковського.

У вересні 2014 року він пішов добровольцем в батальйон особливого призначення “Дніпро-1″. Чоловік тричі був у зоні проведення антитерористичної операції, брав участь у боях в Пісках та під Маріуполем .

Більше року Богдан Бутковський боровся за цілісність держави на сході України. Під час розвідки був поранений осколочною гранатою. Лікувався, проходив курс реабілітації, але наслідки травми відчуває і до сьогодні.

Напередодні новорічно-різдвяних свят почесну нагороду Богдану Бутковському вручив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

Очільник краю та керівники обласного управління Національної поліції  подякували бійцеві, а також усім правоохоронцям, які уже тривалий час відстоюють Незалежність нашої держави в зоні неоголошеної війни.

- Ми повинні шанувати усіх хлопців та дівчат, які беруть участь в антитерористичній операції, – наголосив Степан Барна. – Їм не легко, важко і родинам, які щодня та щоночі переживають за своїх дітей, чоловіків чи батьків. Для хлопців на Сході важливі не стільки харчі, як увага. Бійці неймовірно радіють дитячим малюнкам та оберегам, зроблених власними руками. Я бажаю їм та нам усім, аби ситуація на Луганщині та Донеччині нарешті стабілізувалася і наші хлопці швидше повернулися живими та неушкодженими додому, аби слово “війна” відійшло в історію. Всього вам найкращого і дякую.

Схожі статті