468×60
468×60

Лановецькі поліцейські привітали дітей з новорічними святами

1Іграшки, солодощі передали дітям-сиротам та дітям, які позбавлені батьківського піклування, співробітники Лановецького відділення поліції.

- Ми вирішили зі своїм колективом привітати хлопчиків та дівчаток, які позбавлені батьківського піклування, з новорічними святами, – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Лановецького відділення поліції Володимир Козубський. – Всі наші співробітники охоче долучилися до збору подарунків.

Приділити таку необхідну увагу вирішили дітям, які не мають батьків. За допомогою поліцейські звернулися до районного управління праці та соціального захисту населення. Там правоохоронцям надали списки малолітніх мешканців Лановеччини, які виховуються та проживають у різних закладах інтернатного типу Тернопілля.

Працівники поліції зв’язалися з керівниками дитячих установ та поцікавилися потребами їх вихованців. Вже невдовзі лановецькі правоохоронці завітали до них з дарунками.

Дівчатка та хлопчики раділи гостям у формі та дякували за солодощі та іграшки.

- Це лише маленька частинка того, що ми можемо зробити для цих дітей, – зазначив Володимир Козубський. – А щира дитяча посмішка на їхніх обличчях – це найкращий подарунок нам у відповідь.

Схожі статті