468×60
468×60

У Тернополі нагородили правоохоронців, які брали участь у проведенні профорієнтаційного дитячого заходу “Місто професій”

Учасників національного соціального проекту ділового журналу «COMMUNITY» «Місто професій», який проходив у вересні в Тернополі, відзначили нагородами. Не забули організатори подякувати й тим, хто долучився до проведення дитячого проекту.

За словами автора заходу, засновника журналу «COMMUNITY» Тетяни Люльки, «Місто професій» – це дитячий соціальний профорієнтаційний проект. Його мета – дати можливість дітям спробувати себе в різних спеціальностях. Цього року такий захід пройшов у 23-ох містах України, участь у ньому взяли понад 90 тисяч хлопчиків та дівчаток.

У Тернополі організатори «Міста професій» провели захід 20 вересня. Правоохоронці активно долучилися до акції та презентували свої спеціальності.

Серед перших, кого нагородила сьогодні Тетяна Люлька – це співробітники кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. За її словами, саме чотирилапі помічники поліцейських викликали найбільшу зацікавленість у дітей.

Грамотами та подяками також відзначили інші підрозділи поліції, які взяли участь у заході: відділ управління превентивної діяльності ГУНП, сектор комунікації обласного управління поліції, управління поліції охорони в Тернопільській області та Тернопільський відділ Національної поліції.

Окрім цього автор проекту Тетяна Люлька звернулася до керівництва профільних міністерств з пропозицією заохотити тих працівників, які у позаробочий час працювали та ознайомлювали дітей зі своєю професією.

- Наступного року «Місто професій» завітає до Тернополя 2 липня. Сподіваюся, що захід буде ще яскравішим та незабутнім, – відзначила Тетяна Люлька.

Схожі статті