468×60
468×60

500 метрів кабелю викрав тернополянин на бульварі Данила Галицького, 12

Крадія кабелю піймали 16 листопада близько 4 години ранку правоохоронці Тернополя. Злодій заліз у будинок на бульварі Данила Галицького, 12.

Про крадіжку кабелів правоохоронці та провайдер дізналися випадково. Вночі до постачальника інтернет-послуг зателефонував житель будинку. Чоловік повідомив, що у нього раптово зник інтернет.

- Для встановлення причини поломки на місце виклику виїхала ремонтна бригада, – розповідає начальник відділення розслідування злочинів по лінії карного розшуку Тернопільського відділу поліції Сергій Кисіль. – Вони побачили чоловіка, який виходив з рюкзаком та кабелем і одразу викликали правоохоронців.

За словами Сергія Кисіля, заробити на кабелях намагався місцевий мешканець, 1987 року народження. У нього поліцейські вилучили близько п’ятисот метрів кабелю та інструменти. В ході проведення досудового розслідування стало відомо, що тернополянин уже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Викрадений кабель чоловік планував продати. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 частина 1 ККУ – крадіжка.

Схожі статті

-1 коментарі

    1. КУБІК

      Бидлоту , яку, ту , що краде, чи ту, що ловить

Comments are closed.