468×60
468×60

З відрядження зі Сходу повернулися бійці батальйону “Тернопіль”

З найдовшого та одного з найважчих відряджень зі Сходу повернулося 40 бійців спецбатальйону поліції особливого призначення “Тернопіль”. Десять правоохоронців залишилося і далі охороняти спокій на Луганщині. У зоні проведення антитерористичної операції хлопці були майже два місяці.

Сюрприз для тата приготував однорічний Тарасик. Коли батько їхав на схід, він ще лежав у візочку. Сьогодні ж син показав найріднішій людині свої перші великі досягнення – перші самостійні кроки.

Одразу двох хлопців зустрічала і Олександра Оверко. З АТО додому повернулися її син та племінник. Жінка стверджує, що навіть те, що діти їздили на Схід не вперше, не дозволяє материнському серцю спати спокійно.

Із подарунком для сина із зони “неоголошеної” війни повернувся командир першого взводу Дмитро Копчак. Син правоохоронця завжди хотів бути схожим на татка тому мріяв про справжню зброю. Батько виконав бажання Віталія і привіз йому великий іграшковий кулемет.

Капрал батальйону “Тернопіль” Василь Панасюк серед своїх колег по зброї отримав прізвисько “Зірка”. Його чоловік заробив у перші дні після зарахування на службу. Він виявився найсміливішим і погодився одним із перших дати інтерв’ю на телекамеру про службу у батальйоні. Тепер чоловік гордо носить на кителі ще й своє “друге ім’я” – ZIRKA. Василь подав анкету на службу до патрульної поліції, але покидати спецпідрозділ не хоче.

Схожі статті