468×60
468×60

Прийом анкет до патрульної поліції завершується 4 листопада

Четвертого листопада закінчується кампанія з подачі документів на службу в патрульну поліцію Тернополя. З 14 жовтня анкети заповнило 4630 претендентів. З них 68% онлайн, решта принесли документи та заповнили заяви самостійно.

За словами заступника начальника обласного управління міліції Олега Ляховича, 2165 анкет подали тернополяни, 1700 – мешканці області і 688 з інших регіонів краю.

На сьогодні 3599 анкет уже опрацьовано. З понеділка, 9 листопада, каже Олег Ляхович, розпочнеться початок відбору. Стартує він з тестування на загальний розвиток, яке проходитиме на базі бібліотеки економічного університету. Далі претендентів чекають заліки по фізпідготовці та військово-лікарська комісія. Не оминуть кандидатів співбесіди та розмови з психологами.

Кандидати, які пройдуть ці етапи бездоганно, будуть зараховані на навчання до патрульної поліції. Початок занять заплановані на кінець січня і відбуватимуться вони у Львові, на базі університету Внутрішніх Справ.

Після закінчення двохмісячних навчань на вулиці Тернополя вийдуть нові поліцейські патрулі – це 65% чоловіків і 35% – жінок.

Схожі статті