468×60
468×60

До виборів 25 жовтня правоохоронці готові

Тернопільщина до виборів готова і вони відбудуться за будь-яких умов. Жодні катаклізми погодні та політичні не вплинуть на їх проведення, – про це на прес-конференції заявив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

На території області працюватиме 1181 виборча дільниця. На кожній знаходитимуться правоохоронці.

За словами заступника начальника УМВС України в області-начальника управління громадської безпеки Руслана Балика, міліціонери вже обстежили та перевірили безпеку усіх приміщень, де відбуватиметься волевиявлення краян. Звертали увагу правоохоронці на наявність сейфів та засобів зв’язку на дільницях. Усі виявлені недоліки задокументували та відправили керівникам органів місцевого самоврядування.

На дільницях безпосередньо чергуватиме 1673 працівників міліції, а загалом 25 жовтня за правопорядком стежитимуть 2267 правоохоронців. Допомагатимуть людям у погонах і небайдужі громадяни та громадські організації. У резерві перебуватимуть бійці Національної гвардії, які ще й забезпечуватимуть громадський порядок у місті та області, а також спецпідрозділ “Сокіл”.

У день виборів у посиленому режимі працюватимуть слідчо-оперативні та вибухо-технічні групи, групи швидкого реагування й працівники ДАІ.

Співпрацюватимуть 25 жовтня міліціонери і з співробітниками ДСНС, СБУ та фіскальної служби.

Під охороною правоохоронців перебуватимуть у день волевиявлення усі суди краю.

В цілому, стверджує Руслан Балик, обласне управління міліції до виборів готове на сто відсотків.

Схожі статті