468×60
468×60

Керівники антитерористичного центру при СБУ України відзначили правоохоронців Тернопілля за сумлінну службу в зоні АТО

Турбота про безпеку цивільного населення, яке опинилося в зоні неоголошеної війни, протидія діяльності незаконних формуваннь на території, охопленій бойовими діями, забезпечення дотримання там правопорядку і законності – завдання людей, які присягнули на вірність своєму народові й одягнули міліцейську форму. Із ними на відмінно справляються тернопільські правоохоронці. Підтвердженням цього є грамоти, якими наших земляків відзначило керівництво Антитерористичного центру при СБУ.

З нагоди 24-річниці Незалежності України грамоти за сумлінне виконання службових завдань у складі сил Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей отримало дев’ять правоохоронців з різних служб та підрозділів обласної міліції.

Відзнаки керівник обласного управління міліції Олександр Богомол вручив Андрієві Купчаку, Петрові Тиховичу, Валерію Вишневському, Василю Шарко, Олександрові Смалю, Павлові Гоцко, Віталію Кравчуку, Василеві Танталу, Андрієві Боденчуку.

Головний міліціонер області подякував підлеглим за добросовісне несення служби й побажав надалі з честю та гідністю носити звання правоохоронця.

Схожі статті