468×60
468×60

Олександр Богомол привітав правоохоронців краю з Днем Незалежності

З Днем Незалежності привітав правоохоронців краю начальник обласного управління міліції Олександр Богомол.

За останній рік, каже очільник внутрішніх справ, це свято для багатьох справді стало величним, бо у мирний час, у період “неоголошеної війни” пролилося немало крові та віддано багато життів.

- Наша держава за рік змогла втримати єдність і зберегла за собою звання цілісної держави. Люди розуміють, що Україна – це сильна країна. Це почали усвідомлювати й мешканці сходу. Давайте будемо берегти свою країну, берегти своїх людей та не покладати рук за її подальшу долю. Лише разом країна зможе здобути незалежність фінансову, економічну, енергетичну. Якщо всі спільно візьмуться за це - ми отримаємо непоганий результат, – наголосив Олександр Богомол.

Напередодні свята, відповідно до наказу начальника обласного управління міліції, присвоєно достроково в порядку заохочення чергові спеціальні звання правоохоронцям краю.

Ще одним подарунком стане для міліціонерів і здача двадцяти шести квартир. Після засідання житлово-побутової комісії до нового помешкання переїдуть діючі правцівники правоохоронних органів та пенсіонери. Списки новоселів складалися відповідно черги.

Схожі статті