468×60
468×60

Начальник Тернопільської міської міліції зустрівся з мешканцями масиву “Дружба”

У четвер, 20 серпня, начальник Тернопільського міського відділу внутрішніх справ Петро Гукалюк зустрівся з мешканцями обласного центру. Вже вдруге очільник міськвідділу спілкувався з тернополянами за межами адмінбудівлі. Цього разу керівник міської міліції побував на масиві «Дружба».

Забезпечення охорони громадського порядку у нічний час – одне з головних побажань жителів прилеглих будинків на вулиці Миру.
Тернополяни скаржилися на шум біля розважального закладу та його нетверезих відвідувачів. Хвилювало мешканців й розпиття алкоголю у дворі будинків. Люди просили правоохоронців жорсткішого ставлення до хуліганів та дебоширів.

Петро Гукалюк зазначив, що наряди швидкого реагування будуть оперативно виїжджати на повідомлення громадян. Кожне правопорушеня реєструватиметься, а ті, хто його скоїв, нестимуть відповідальність перед Законом.

Для того, щоб люди могли обговорити й побутові питання чи отримати необхідну інформацію, на зустріч Петро Гукалюк запросив і керівників житлово- комунального господарства.

Правоохоронці роздали усім присутнім візитівки з номерами телефонів дільничного інспектора, який обслуговує дану територію. Обговорили жителі масиву й можливості співпраці з працівниками міліції. Люди погодилися допомагати в роботі дільничним інспекторам та створити формування для охорони громадського порядку спільно з патрульними підрозділами міліції. Начальник міськвідділу подякував усім присутнім за їх активну громадську позицію. Петро Гукалюк зазначив, що подібні спілкування є ефективним методом встановлення тісної взаємодії з місцевим населенням.

- Продовжуємо й надалі проводити подібні зустрічі, адже багато людей через роботу чи похилий вік не мають змоги прийти на особистий прийом до міліції. Ми, в свою чергу, уважно вислухаємо кожного та допоможемо у вирішенні проблемних питань, – зазначив начальник міськвідділу.

Схожі статті