468×60
468×60

На Тернопільщині засудили чоловіка, який до смерті побив співмешканку

zlo4ynНа лаві підсудних опинився 38-річний житель Шумського району, який позбавив життя 40-річну цивільну дружину. Суд визначив міру покарання підсудному – 4 роки ув’язнення.

Трагедія трапилася цього року у лютому. Повідомлення про раптову смерть 40-річної жительки села Цеценівка надійшло до працівників місцевого райвідділу міліції від фельдшера. Після проведення судмедекспертизи з’ясувалося, що жінка померла від пошкодження внутрішніх органів.

У вчиненні важкого злочину міліціонери одразу запідозрили 38-річного співмешканця загиблої. Чоловік зізнався, що напередодні посварився з жінкою та побив її, але не очікував такого трагічного повороту подій. З дня конфліктної ситуації минуло майже два тижні.

Як встановили правоохоронці, сварки у цій родині були звичним явищем. Чоловік полюбляв випити та дуже часто бив жінку.
У день трагедії між подружжям теж виникла суперечка – чоловікові не сподобалося, що його благовірна на декілька днів пішла з дому без попередження. Коли жінка повернулася, почав їй докоряти та «перевиховувати» побоями.

За допомогою до медиків потерпіла не зверталася – співмешканець сам доглядав за нею. А через декілька днів її виявили мертвою.

Стосовно підозрюваного було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Шумський районний суд розглянув матеріали провадження і засудив обвинуваченого до 4 років позбавлення волі.

Схожі статті