468×60
468×60

Олександр Богомол з робочим візитом відвідав Козівський район

У середу, 24 червня, з робочим візитом у Козівському районі побував начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. Він поспілкувався з жителями району, зустрівся з керівниками районної влади, а також перевірив роботу місцевого райвідділу внутрішніх справ.

На зустріч із керівником обласного управління міліції, яка відбулася у приміщенні райдержадміністрації, люди прийшли з різними проблемами, запитаннями та пропозиціями.

Зокрема, голова громадського формування «Самооборона Козівщини» Роман Миц просив посприяти у збільшенні кількості патрульних у місті. Олександр Богомол пообіцяв вирішити це питання після реформування міліцейського відомства, яке наразі триває.

За співпрацю та порозуміння подякував працівникам місцевого райвідділу директор Козівської загальноосвітньої школи №2 Богдан Шеліга.

Начальник обласної міліції уважно вислухав кожного, хто прийшов до нього на прийом.

- Жодне звернення не залишиться поза увагою, – запевнив людей Олександр Богомол. – За кожним фактом буде організовано ретельну перевірку і прийнято відповідне законне рішення.

У ході робочої поїздки Олександр Богомол зустрівся з керівниками районної влади. З ними обговорив ситуацію у районі та проблемні питання у роботі місцевої міліції.

- Органи внутрішніх справ повинні взаємодіяти з районною владою та громадськістю, – зауважив Олександр Миколайович. – Від ефективності такої співпраці залежить повернення довіри людей до міліції.

Начальник обласного управління міліції також проінспектував роботу працівників місцевого підрозділу міліції. Оглянув, в яких умовах працюють правоохоронці, розпитав з якими проблемами стикаються.

Схожі статті