468×60
468×60

Бійці батальйону «Тернопіль» поїхали в зону АТО 

У середу, 24 червня, півсотні співробітників спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» відбули на Схід, щоб замінити своїх колег. Це вже 11 ротація бійців у зону проведення антитерористичної операції.

З настановами гідно виконувати свої службові обов’язки до правоохоронців звернувся заступник начальника обласного управління міліції Олег Ляхович.

- Ситуація на Сході залишається напруженою, тому є потреба, щоб ви продовжували нести службу в зоні АТО, – відзначив Олег Ляхович. – Сумлінно поставтеся до виконання усіх завдань, пам’ятайте, що вас чекають батьки, дружини, діти.

Перед черговим відрядженням спецпризначенцям вручили посвідчення учасників бойових дій. Загалом їх отримали уже 80 співробітників батальйону.

Провести міліціонерів прийшов голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Він побажав добровольцям швидко повернутися живими та здоровими додому.

- Кожен день, який ви проведете на Сході, буде внесок у нашу спільну перемогу над агресором, – наголосив Степан Барна.

Підтримати бійців прийшли рідні та близькі. Колишній правоохоронець, а сьогодні голова ветеранської організації Тернопільського райвідділу міліції, Михайло Дребот вже вшосте виряджає на Схід свого сина Романа. Чоловік пишається мужністю свого нащадка та вірить, що невдовзі все закінчиться та в Україні запанує мир.

З нетерпінням буде чекати на повернення свого сина Марія Бойко. Щоразу, зізнається жінка, хвилюється за свою дитину та щиро молиться за нього та його побратимів. Саме підтримка рідних, за словами бійців, допомагає їм вистояти та достойно виконати свої обов’язки.

Схожі статті