468×60
468×60

Спортсмени обласного управління міліції стали першими на чемпіонаті з боротьби самбо

У Тернополі відбувся чемпіонат з боротьби самбо обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Спортивне єдиноборство проходило за програмою обласних фінальних змагань «Динаміада-2015».

У змаганнях взяли участь 6 збірних команд колективів фізичної культури правоохоронних органів області. Найсильніших серед спортсменів обирав головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Сергій Цимбал.

В загальнокомандному заліку перемогу здобула команда обласного управління міліції, друге місце вибороли працівники обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, а на третій сходинці – збірна Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області.

В особистому заліку змагання проводилися у різних вагових категоріях. Найкращі результати у вагових категорії до 62 та 68 кілограмів відповідно показали Микола Довгошия та Богдан Брикайло із обласного управління внутрішніх справ.

У категорії до 74 кілограмів золото виборов співробітник Державної пенітенціарної служби України Ігор Петрик.

Першість у ваговій категорії до 82 кілограмів здобув Павло Палюх – обласне управління міліції.

Податківець Тарас Чорненко виборов перемогу у ваговій категорії до 90 кілограмів. Найкращими у категорії до 100 та більше кілограмів стали рятувальники Олександр Федьків та Ігор Власюк.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами та грамотами Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Схожі статті