468×60
468×60

Тернопільських правоохоронців-фронтовиків привітали з 70-річчям Перемоги

З нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі тернопільські правоохоронці відвідали ветеранів органів внутрішніх справ області. Сьогодні учасників бойових дій –колишніх правоохоронців залишилося двадцять шість.

Фронтовиків привітали у всіх районах області. Керівники районних відділів внутрішніх справ завітали в домівки ветеранів зі щирими побажаннями та подарунками. Старенькі радо приймали гостей, багато розповідали про страхіття війни, згадували міліцейську службу.

Привітно зустрів керівництво обласної міліції Володимир Васильович Котлярчук – ветеран Другої світової війни та учасник бойових дій. Ще 18-річним юнаком він потрапив на фронт, був тяжко поранений у бою. Згодом солдатську шинель змінив на міліцейський мундир і понад двадцять років свого життя віддав боротьбі зі злочинністю.

Заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович подякував ветерану за віддану службу та побажав міцного здоров’я, благополуччя, довгих років життя.

- Поки Ви живі – жива пам’ять, – відзначив Олег Ляхович. – Ваше життя – це яскравий приклад чесної та відданої праці, Ви – гідний приклад для майбутніх поколінь.

Прийнявши щирі вітання й подарунки, Дмитро Михайлович подякував гостям за те, що пам’ятають та відвідують.

За проявлені мужність і героїзм під час війни, багаторічну плідну працю в органах внутрішніх справ Володимиру Котлярчуку вручили Почесну грамоту Асоціації ветеранів МВС України.

Схожі статті