468×60
468×60

Як діяти у випадку терористичної загрози – тема зустрічі правоохоронців з представниками недержавних охоронних структур області

Про забезпечення належної безпеки жителів Тернопільщини, запобігання терористичних загроз – ці та інші питання обговорили керівники обласної міліції, служби безпеки в області з представниками недержавних охоронних структур.

- Основне наше завдання – це проявляти пильність, – зазначив заступник начальника обласного управління міліції Руслан Балик. – Незважаючи на те, що ситуація у нас зараз спокійна, ми повинні бути готовими діяти злагоджено у випадку терористичної загрози.

Під час робочої зустрічі обговорили питання щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій, захисту громадян та належної охорони об’єктів і місць масового перебування людей.

Присутні зійшлися на тому, що потрібно розробити методичні рекомендації з чіткими діями у разі небезпеки.

- Має бути оперативне реагування на правопорушення, швидка та чітка координація спільних дій, – наголошувалося під час зустрічі.

Учасники наради обговорили і технічні та організаційні питання співпраці.
Насамкінець Руслан Балик подякував недержавним охоронним структурам, які допомагають правоохоронцям забезпечувати громадський порядок під час травневих свят.

Схожі статті