468×60
468×60

Правоохоронці Тернопільщини демонстрували вміння самозахисту

Змагання з боротьби самбо провели працівники органів внутрішніх справ Тернопільщини. У спортивних баталіях взяли участь 73 учасники з 14 команд міськрайвідділів області.

В загальнокомандному заліку першість здобула команда Зборівського райвідділу міліції, друге місце вибороли працівники спецпідрозділу «Грифон», а на третій сходинці опинилися збірна Кременецького райвідділу міліції.

В особистому заліку змагання проводилися у різних вагових категоріях. Усі спортсмени продемонстрували добру спортивну та професійну підготовку.

У категорії до 62 кілограмів золото виборов співробітник Кременецького райвідділу міліції Богдан Котюк. Першість у ваговій категорії до 68 кілограмів здобув Богдан Брикайло із обласного управління міліції. Працівники Зборівського райвідділу міліції Ігор Замороз та Михайло Сава стали абсолютними переможцями в категоріях відповідно до 73 та 78 кілограмів. Ще один співробітник зборівської міліції Віталій Мінаков показав найкращий результат у категорії до 85 кілограмів.

Андрій Попеляр із Теребовлянського райвідділу міліції став першим у ваговій категорії до 90 кілограмів. Титул абсолютних силачів у категорії до 100 та більше кілограмів здобули Петро Пігович (Теребовлянський райвідділ) та Олександр Шундіков (спецпідрозділ «Грифон»).

Начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області Василь Крайник вручив кубки, грамоти та дипломи переможцям й призерам змагань.

Схожі статті