468×60
468×60

Під час травневих свят про безпеку мешканців Тернопільщини дбатимуть вдвічі більше міліцейських патрулів

Інструктаж правоохоронців, які заступають на патрулювання міста Тернополя, відбувся на Театральному майдані. На охорону громадського порядку вийшли посилені наряди працівників міліції.

З настановами до особового складу звернувся начальник обласного правління міліції Олександр Богомол.

– Ваша основна задача – охорона громадського порядку, виконуйте свої обов’язки сумлінно, – зазначив Олександр Миколайович. – Багато наших працівників міліції зараз перебувають у зоні АТО. Проте у нас достатньо сил та засобів, щоб забезпечити належний правопорядок в області.

Щодня під час травневих свят за безпекою мешканців краю стежитиме вдвічі більше патрулів. Нести службу правоохоронцям допомагатимуть бійці батальйону «Тернопіль», військовослужбовці Національної гвардії, громадськість.

Щоночі близько ста п’ятдесяти правоохоронців забезпечуватимуть правопорядок в обласному центрі. Кілька десятків працівників міліції буде патрулювати у районних центрах області.

Під час інструктажу наряди поінформували про оперативну обстановку в місті, роз’яснили, як діяти в тій чи іншій ситуації, на що варто звертати увагу під час чергування.

У кожного наряду свій чітко визначений маршрут. Основне завдання правоохоронців – недопущення скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень на території патрулювання.

Схожі статті