468×60
468×60

З громадою Гусятинщини зустрівся Олександр Богомол

З керівництвом та громадою Гусятинського району зустрівся під час робочої поїздки начальник обласного управління міліції Олександр Богомол.

Теми розмов піднімалися найрізноманітніші – від розвитку регіону до розв’язання наболілих проблем громади.

Одне з вагомих досягнень спільної роботи міліції та влади Гусятинщини – це заборона продажу алкоголю після 22.00, а також посилення контролю за продажем спиртного неповнолітнім

Незаконне видобування корисних копалин – наболіле питання Тернопільської області. Тому завдання влади та міліції – перевести їх у легальне русло та локалізувати нелегальний видобуток. Роботу з легалізації документів на три кар’єри, каже Олександр Богомол, розпочали уже на Теребовлянщині. І це без жодних хабарів та корупції.

Обговорили учасники зустрічі і питання мобілізації. Її проводити  в регіоні допомагають працівники органів внутрішніх справ. На Гусятинщині уже порушено кілька кримінальних проваджень щодо ухилення від мобілізації та проти тих керівників сільських та селищних рад, які відповідають за її проведення.

Під час зустрічі керівники району та міліції домовилися про співпрацю у вирішенні проблемних питань.

Із зверненнями та проханнями про поміч прийшли на зустріч до Олександра Богомола мешканці Гусятинщини.

Допомогти розшукати сина, бійця 51 бригади ЗСУ, який пропав безвісти в зоні АТО, просить від імені батьків голова Чагарівської сільради. Він сподівається, що міліція допоможе встановити місце перебування воїна.

За словами Олександра Богомола, багато проблем у людей виникають лише через те, що вони не знають власних прав та обов’язків. Громадяни, які стають жертвами злочину, звертаються не вчасно, коли знайти зловмисника чи довести склад вини уже важко.

Під час зустрічі з громадою очільник міліції пояснив людям, як захистити та відстояти власні права, як правильно написати звернення та подати заяву до правоохоронних органів.

Зустрівся головний міліціонер області і з учнями та викладачами Гусятинського технічного коледжу. Молодь найбільше цікавили питання підліткової злочинності, а також те, до котрої години закон дозволяє їм перебувати у розважальних закладах. Не оминули теми згубних звичок – наркотиків та алкоголю.

Під час робочої поїздки Олександр Богомол неодноразово наголошував мешканцям Гусятинщини про власну безпеку та безпеку помешкань. Він закликав людей бути обачними під час проведення масових заходів, звертати увагу на невідомі предмети та повідомляти про підозрілі речі чи людей на лінію 102.

У ході зустрічі з особовим складом райвідділу міліції Олександр Богомол просив зосереджувати увагу на боротьбі з внутрішньою корупцією.

- Ми служимо народу, ви не повинні приховувати злочини. Ставтеся до людей так, як ви хочете, щоб люди відносилися до вас. Вчасно реагуйте на всі звернення громадян, спілкуйтеся з людьми, допомагайте їм, – звернувся начальник міліції до підлеглих.

За неналежне виконання службових обов’язків кількох керівників та працівників райвідділу притягнули до дисциплінарних стягнень.

Схожі статті