468×60
468×60

Забезпечувати правопорядок в зону АТО вирушили бійці спецбатальйону «Тернопіль»

На Схід України поїхали півсотні бійців батальйону «Тернопіль». Хлопці змінять своїх побратимів, які несуть службу на територіях, підконтрольних українським військам.

Начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол побажав усім гідно виконати свій обов’язок перед Батьківщиною та живими і неушкодженими повернутися додому.

- Ще раз наголошую на дотриманні службової дисципліни та законності при виконані своїх службових обов’язків. Бережіть один одного і повертайтеся додому лише усі разом.

Бійці тернопільського спецбатальйону міліції вже вп’яте їдуть підтримувати законність і порядок на схід нашої держави. Хлопці будуть нести службу на блокпостах, патрулюватимуть та охоронятимуть стратегічні об’єкти.

Вперше вирушає в зону АТО виконуючий обов’язки командира роти батальйону Едуард Кольцов. Чоловік зізнається, що хвилюється, проте захист Батьківщини – обов’язок кожного.

- Наш підрозділ забезпечений усім необхідних в повному об’ємі та сумлінно виконає всі поставленні завдання, – відзначив Едуард Кольцов.

Провести бійців у тривале відрядження прийшов голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Він побажав правоохоронцям повернутися неушкодженими та подякував за відвагу.

- Окрім бійців спецбатальйону «Тернопіль» в зону АТО також вирушили будівельники, які будуть зводити захисні споруди у східних областях України, – відзначив голова ТОДА. – Тож одне з основних завдань наших правоохоронців – забезпечувати спокій та добробут людей, які роблять все необхідне для захисту держави.

За мужність, вірність присязі ветеранська організація Тернопільського райвідділу міліції нагородила бійців медалями «За Єдність України». Спілка ветеранів Афганістану Тернопільщини вручила правоохоронцям та волонтерам, які їх підтримують, відзнаки «За вірність присязі».

Патріотичні малюнки та листи передали спецбатальйонівцям учні загальноосвітньої школи № 17. Діти сподіваються, що цей подарунок підніматиме бойовий дух міліціонерам у зоні АТО.

Проводжали бійців колеги, друзі та рідні. Після благословення священиків хлопці вирушили у далеку дорогу.

 

Схожі статті