468×60
468×60

Про злочини проти довкілля начальник обласної міліції попросив повідомляти йому особисто

Зустрічі з громадськими організаціями, трудовим колективом Бережанського агротехнічного інституту та особовим складом райвідділу міліції провів керівник обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол.

Проблемні питання щодо роботи працівників міліції обговорили місцеві активісти з очільником обласного управління.

Присутні скаржилися на бездіяльність правоохоронців щодо ліквідації точок продажу сурогату, махінацій по розробках кар’єрів та незаконну вирубку лісу на Бережанщині. Прозвучали й претензії до роботи окремих підрозділів райвідділу. Усі зауваження начальник обласного управління взяв під особистий контроль, пообіцявши належну реакцію на озвучені проблеми.

Олександр Богомол попросив телефонувати йому особисто на мобільний у разі виявлення будь-яких із зазначених правопорушень.

Учасники зустрічі обговорили питання реєстрації волонтерської діяльності та перевірки таких організацій на наявність відповідних документів. Як зазначають активісти, у такий спосіб можна уникнути багатьох шахрайських дій з боку псевдоволонтерів.

Задля злагодженої взаємодії громадські активісти запропонували начальнику обласного управління створити при райвідділі громадську раду, яка допомагала б у вирішенні всіх проблемних ситуацій в районі. Цю ідею очільник міліції підтримав.

Із завдань, які сьогодні стоять перед правоохоронцями області, Олександр Богомол розпочав свою зустріч із працівниками Бережанського агротехнічного інституту. Він доповів присутнім про реформи, які відбуваються у міліцейському відомстві, поінформував про розкриття в області ряду резонансних злочинів. Не оминув керівник обласного управління і питань корупції та методів боротьби правоохоронців з хабарниками та корупціонерами.

Закликав Олександр Богомол громадою боротися з такими негативними явищами, як пияцтво та наркоманія серед молоді, а також розповів про хід та проблеми мобілізації.

Олександр Богомол провів нараду в місцевому райвідділі, де керівники галузевих служб обласного управління підбили підсумки роботи підрозділу. За неналежне виконання своїх посадових обов’язків деяких керівників підрозділів райвідділу покарали дисциплінарними стягненнями.

Схожі статті