468×60
468×60

Правоохоронці Тернопільщини змагались на бігових доріжках

Змагання з легкоатлетичного кросу серед працівників міліції відбулися в обласному центрі. Організатори заходу – обласне управління внутрішніх справ та фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

Як розповів начальник сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення обласної міліції Олексій Криворучко, основна мета змагань – підтримка належної фізичної форми міліціонерів та дотримання ними здорового способу життя.

За звання найсильніших змагалася 21 команда – представники міськрайвідділів та спецпідрозділів обласної міліції. На бігові доріжки вийшло близько сотні міліціонерів.

За підсумком всіх забігів у загальнокомандному заліку перше місце виборола команда Козівського райвідділу міліції, на другій сходинці – працівники Тернопільської міської міліції, третє місце посіла команда Зборівського райвідділу внутрішніх справ.

За перемогу у дистанції 1000 метрів змагалися чоловіки та жіни. На дистанціях 3000, 5000 та 10000 метрів – лише представники сильної статті.

Запеклою була боротьба легкоатлетів у забігу на тисячу метрів. Серед жінок «золото» в особистому заліку отримала представниця Тернопільського міськвідділу Надія Онишкевич, друге місце зайняла Мар’яна Меньків із Бучацького райвідділу міліції, а Наталія Дорош, легкоатлетка із Зборова, посіла третє місце.

Серед чоловіків найшвидше подолав дистанцію Сергій Марчук із Борщівського райвідділу, другим фінішував Володимир Довгополий з міськвідділу міліції, а третім – Володимир Фомін з чортківської міліції.

На дистанції на три тисячі метрів лідерами стали Зіновій Войнаровський з Теребовлі, «грифонівець» Ігор Хомик та Віталій Шмигельський з Кременця.

Забіг на п’ять тисяч метрів приніс перемогу Василю Лящуку із Кременецького райвідділу. На другому місці – Володимир Яриш з Чортківського райвідділу, на третьому – Володимир Біляшевський зі Зборівського райвідділу міліції.

Завершальним етапом змагань став легкоатлетичний крос на 10 тисяч метрів, у якому перемогу здобули козівчанин Василь Малик, Роман Пушкаренко з бучацької міліції та Михайло Островський із легкоатлетичної команди Тернопільського міськвідділу.

Усіх переможців нагородили кубками, дипломами та грамотами.

Схожі статті