468×60
468×60

Підмога для перемир’я: на схід відбув зведений загін тернопільських правоохоронців

У неділю, 15 березня, з Тернополя в зону АТО вирушили півсотні правоохоронців, аби змінити своїх колег, що забезпечують правопорядок в населених пунктах, контрольованих українськими військами.

Перед від’їздом настанови підлеглим дав тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Тернопільській області, полковник міліції Олександр Богомол: зберегти власні життя та життя побратимів, суворо дотримуватися дисципліни, гідно виконати службовий обов’язок перед Україною та повернутися без втрат.

Олександр Богомол каже, що для більшості добровольців це перше «бойове хрещення» в умовах війни.
Вперше проводжає сина в зону АТО Стефанія Теслюк. Жінка, ледве стримуючи сльози каже, що дуже хвилювалася, дізнавшись про бажання хлопця поїхати на Схід. Але його рішення поважає, тому з нетерпінням чекатиме додому.

Батьківське благословення на добру службу отримали брати Бойки. Старший з них – Андрій – співробітник Збаразького райвідділу внутрішніх справ, молодший – Олександр – обіймає посаду помічника начальника відділу з кадрового забезпечення в Козові.

Батько хлопців каже, що пишається своїми дітьми і їхнє бажання бути вірними присязі, яку вони складали на вірність народові та державі, для нього – честь. Родина дякує всім, хто підтримав їх та допоміг зібрати все необхідне для служби в бойових умовах.

- Низький уклін волонтерам зі Збаражчини та Козівщини, найщиріші слова подяки колегам та жителям Козівського району за підтримку та допомогу, – каже Олександр Бойко. – Ми готові нести службу і морально, і фізично.

За християнським звичаєм добровольців благословили священики, бажаючи кожному з міліціонерів мати за плечима свого ангела-хоронителя.

Схожі статті