468×60
468×60

“Насильства та самосуду в суспільстві не буде. За злочини кожен відповідатиме перед законом”, – Антон Геращенко

Про ситуацію в країні, про роботу правоохоронних органів, про призначення керівників органів внутрішніх справ та інші питання обговорив на зустрічі з журналістами Тернопільщини народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Одне з перших питань, яке підніматиме народний обранець разом із своїми колегами у парламенті – це перевірка законності видачі земельних ділянок Тернопільською міською радою. Винних у порушеннях притягнуть до відповідальності. Поблажок не буде нікому, – запевнив радник міністра після особистого прийому громадян.

Зупинився Антон Геращенко і на питаннях реформування органів внутрішніх справ, судоустрою та оборонно-промислового комплексу.

- В нас міліція змінюється, стає більш ефективною. Ми звільняємося від паралельних структур, триває реформування управління боротьби з організованою злочинністю, ліквідовуються структури, які дублюють функції одне одного, розформували транспортну та ветеринарну міліцію. Ми намагаємося залишити лише достойних та професіоналів своєї справи. Не омине переатестація і суддів, яких сьогодні близько дев’яти тисяч.

Негативно радник міністра внутрішніх справ відгукується про так-звану “смітникову люстрацію”. Вона виникла у результаті того, що довгий час винні не притягувалися до відповідальності. Люди обурилися і це потягнуло за собою певні наслідки. Депутат переконаний, що насильство в цивілізованому суспільстві неприйнятна річ, а винні – чи то правоохоронці, чи хулігани мають відповідати за свої вчинки перед законом.

Звернувся народний обранець і до представників “четвертої влади”. Він закликав журналістів перевіряти усю інформацію, не створювати провокацій та відповідати за власні слова.

Схожі статті