468×60
468×60

Батька на очах двох дітей збив водій напідпитку

Про аварію з потерпілими на автодорозі в селі Надрічне Теребовлянського району 13 лютого о 16.40 повідомив диспетчер швидкої допомоги у місцевий райвідділ міліції.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Мерседес, мешканець Підгаєцького району 1980 року народження, на автодорозі місцевого значення в селі Надрічне здійснив наїзд на тридцятидев’ятилітнього пішохода.

За попередніми даними слідчих, водій Мерседесу, будучи напідпитку, намагався обігнати з правого боку автомобіль, що рухався попереду. Проте узбіччям йшов чоловік з двома дітьми. Під час небезпечного та ще й забороненого правилами дорожнього руху маневру іномарки чоловік встиг дітей відштовхнути, але сам потрапив під колеса автівки і отримав травми несумісні з життя.

Як з’ясувалося пізніше, потерпілий – мешканець села Золотники. Він повертався з військкомату після проходження медкомісії в рамках проведення мобілізації.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частиною 2 – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть.

Водія Мерседесу затримали відповідно до статті 208 КПК України і помістили в Теребовлянський ізолятор тимчасового тримання. Триває слідство.

Схожі статті