468×60
468×60

Ветерани завжди в строю

Про плани роботи на найближчий час, про відзначення найвизначніших пам’ятних дат, про допомогу правоохоронцям, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції говорили під час чергового засідання активісти ветеранської організації працівників органів внутрішніх справ УМВС України в Тернопільській області.

Одне з найголовніших питань порядку денного було відкриття сайту. Відтепер усі новини, які стосуються діяльності ветеранів-правоохоронців, історії їхньої спілки, статути, положення фото та відеодіяльність можна буде прочитати на новоствореному інтернет-ресурсі. Не забули активісти і про законодавчу базу. Усі нововведення та зміни до Закону України, які стосуватимуться ветеранів-пенсіонерів, також з’являтимуться на їхньому сайті. Адреса сайту: www.veteranmvs.te.ua

У ході засідання ветерани обговорили та намітили плани на найближчі місяці. У лютому вони вшанують воїнів-інтернаціоналістів та день виведення військ з Афганістану.

Не святкуватимуть колишні правоохоронці 23 лютого, оскільки Президент своїм Указом відмінив цей день. Проте ветерани вирішили подякувати та провідати учасників Великої Вітчизняної Війни, яких в області залишилося лише 11.

Запланували активісти ветеранської організації провести і День довкілля – своєрідний суботник під час якого прибиратимуть та озеленюватимуть територію, до розбудови якої вони свого часу доклалися.

Схожі статті