468×60
468×60

В зону АТО поїхали співробітники Державтоінспекції Тернопільщини

Сьогодні, 13 січня, 15 державтоінспекторів Тернопільщини поїхали на схід України, аби замінити своїх колег. Це вже сьома ротація автоінспекторів в зону проведення антитерористичної операції.

З побажаннями гідно та сумлінно виконувати свої службові обов’язки до підлеглих звернувся начальник обласного управління ДАІ Андрій Матрифайло.

- Серед ваших основних завдань – це нагляд за безпекою дорожнього руху на автодорогах східних регіонів, несення служби на блокпостах, супроводження вантажів, – зазначив Андрій Матрифайло. – Бажаю вам витримки, гідно та відповідально виконувати свої завдання.

Андрій Матрифайло запевнив, що автоінспектори повністю забезпечені теплим одягом, взуттям, амуніцією, паливно-мастильними матеріалами, продуктами харчування. Керівництво УДАІ, громадські організації, активісти автомайдану та усі небайдужі доклали максимум зусиль для того, щоб хлопці мали можливість гідно нести службу в складних погодних умовах.

Серед співробітників ДАІ є й такі, які вже вдруге добровільно поїхали в зону АТО. Настрій у хлопців бойовий. Переконують, що готові до виконання своїх завдань і жодні труднощі їх не лякають.

На буремний Донбас супроводжуватимуть правоохоронців активісти Тернопільського автомайдану.

- Це вже не перша наша поїздка у зону АТО, – каже один із активістів Михайло Сивулич. – Допомагаємо нашим бійцям теплим одягом, харчами. Цього разу власним автомобілем допоможемо співробітникам ДАІ доправити їхні речі до місця дислокації.

З нетерпінням чекатимуть на своїх синів, братів, чоловіків, батьків рідні. Хоч як важко їм зараз, але вони розуміють, що це необхідно заради мирного неба над всією Україною.

- Важко висловити всі свої переживання. Мій син вже вдруге їде на Схід. Будемо щодня молитися за наших захисників і чекати їх повернення додому, – каже мати одного із автоінспекторів Любов Василів.

Схожі статті