468×60
468×60

Підозрюваного у вбивстві по гарячих слідах затримали підволочиські правоохоронці

kraga3Повідомлення про вбивство 60-річної жительки міста Винники Львівської області 25 грудня надійшло на пульт чергової частини Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області.

У вчинені злочину львівські працівники міліції обґрунтовано підозрювали раніше судимого 35-річного громадянина Республіки Молдова.

Орієнтування на встановлення особи та розшук підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину правоохоронці направили до чергових частин райвідділів міліції сусідніх областей.Використовувалися усі можливі оперативні засоби і схеми, його фотографії та опис друкувались у газетах та на сторінках інтернет-видань.

Вже у неділю, 28 грудня, правоохоронці Підволочиського райвідділу міліції затримали підозрюваного.

Як повідомив Степан Савка, начальник Підволочиського райвідділу міліції, чоловіка зі схожими прикметами міліціонери знайшли в закинутому приміщенні, неподалік залізничного вокзалу станції “Підволочиськ”.

Для встановлення особи його доправили у місцевий райвідділ міліції. Під час слідчо-оперативних дій з’ясувалося, що відбитки пальців затриманого чоловіка ідентичні відбиткам розшукуваного громадянина Молдови.

Працівники міліції передали затриманого львівським правоохоронцям. Триває розслідування.

Схожі статті