468×60
468×60

Із зони АТО на Тернопільщину повернулося десять оперативників

Десять працівників оперативних служб міліції Тернопільщини повернулися вночі, 24 грудня, додому із зони проведення антитерористичної операції. Впродовж місяця п’ятеро працівників управління боротьби з організованою злочинністю та п’ятеро оперативників карного розшуку несли службу на блокпостах Луганської області, неподалік міста Щастя. Одним з основних завдань хлопців була перевірка документів та автомобілів усіх, хто проїжджав через їхній блокпост.

Тернопільські оперативники тісно співпрацювали з Новоайдарівським райвідділом міліції.
Під час несення служби на сході наші правоохоронці затримали кількох злочинців та одного особливо небезпечного рецидивіста, який знаходився у міждержавному розшуку за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Взяли його неподалік блокпосту і передали місцевим правоохоронцям.

Керівництво Новоайдарівського райвідділу подякувало за роботу і звернулося з проханням до очільників Тернопільської міліції відзначити хлопців за бездоганно проведену роботу.

Хлопці щасливо повернулися додому і безмежно раді з того, що новорічно-різдвяні свята проведуть у колі сім’ї.

Правоохоронці, які під час ротації замінили своїх колег на сході, також готуються до свят і прикрашають з підручного матеріалу свої приміщення та блокпости.

Схожі статті