468×60
468×60

Свято для дітей краю влаштували актори та правоохоронці

На новорічне дійство «Як козаки Новий рік рятували» та святкову виставу в рамках благодійної акції з нагоди новорічно-різдвяних свят правоохоронці разом з творчим колективом Тернопільського драматичного театру запросили наймолодших мешканців Тернопільщини – вихованців реабілітаційних центрів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Така акція нами проводиться щороку, – каже заступник начальника управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області Ігор Шинкар. – Дітки отримують подарунки, вони зустрічаються з Дідом Морозом та Снігуронькою. Малеча задоволена. Напередодні Нового року хочеться побажати, щоб вони були здорові, щасливі, гарно вчилися в школі, щоб над ними завжди було мирне небо.

Діти, які виховуються в дитячих будинках, потребують максимальної уваги і не лише напередодні свят, – каже голова благодійного фонду “Майбутнє сиріт” Андрій Назаренко. Неповнолітні мешканці від самого початку повинні відчувати любов та піклування, їх потрібно вчити бути сильними і самостійними.

- Сьогодні в області є 226 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них – 116 мешкають в інтернатних закладах Тернопільського краю. Ми намагаємося вчити дітей. Коли сироти стануть самостійними, вийдуть зі школи-інтернату, вони повинні заробляти на прожиття своїми руками або головою.

Веселим та цікавим було свято для усіх, хто завітав до драматичного театру. Дід Мороз та Снігуронька, а також казкові герої запросили діток на перегляд новорічної вистави “Каченя Пушок та задеркуватий півень”.

Схожі статті