468×60
468×60

Прокурор області: «Усі проблеми громадян можна вирішити цивілізованим шляхом. Без пікетів і балаклав»

1Сьогодні, 23 грудня 2014 року, під стінами прокуратури області зібрались представники «Правого сектора», «Самооборони», ряду інших громадських організацій з побажанням зустрітись з прокурором області.

Прокурор області Юрій Гулкевич зустрівся з пікетувальниками біля приміщення прокуратури, пообіцявши, що на їх конкретні вимоги, викладені у письмовому зверненні буде надана відповідь у передбачений законом термін.

Звернення представника «Самооборони» стосувалось кримінальних проваджень, частина яких уже скерована до суду, а в інших — триває розслідування. Представники інших організацій не висували конкретних вимог, окрім люстрації відомства. Прокурор області повідомив мітингувальникам, що люстрація відбувається у прокуратурі відповідно до Закону України «Про очищення влади».

На зустрічі з журналістами після пікету прокурор області наголосив, що будь-яку проблему, можна вирішити у законний спосіб, без емоцій та балаклав, проте деяким представникам громадськості вигідно показувати не конкретну роботу прокуратури, а пікети під її стінами.

Прес-служба прокуратури області

Схожі статті

-1 коментарі

  1. Оля

    дожилися… криміналітет, шпана і пару бабів з клімаксом пікетують прокуратуру… певно глобальні питання піднімалися…

Comments are closed.