468×60
468×60

Погрозу вбивством інкримінують правоохоронці кременчанину

vbyvstvoГрабіж і погрозу вбивством правоохоронці інкримінують 19-річному жителю Кременця. Злочинні дії молодик скоїв проти 32-річного колеги по роботі.

Міліціонери з’ясували, що конфлікт між зловмисником і потерпілим розгорівся неподалік офісу фірми, у якій обоє працюють. Причина сварки – дрібне непорозуміння.

У ході слідства стало відомо, що чоловіки впродовж дня випивали. Молодший по віку накинувся на колегу й кілька разів ударив його голові. Далі зловмисник, скориставшись своєю перевагою, відібрав у жертви мобільний і трохи більше сотні гривень та пішов у своїх справах.

Продовжили чоловіки з’ясовувати стосунки того ж вечора у приміщенні офісу. Туди спочатку прийшов зловмисник, а трохи пізніше й потерпілий. Агресором знову ж таки виявився молодший. Він схопив колегу та став погрожувати йому ножем. У ситуацію втрутився власник фірми, який разом із дружиною став випадковим свідком нападу. Чоловік зумів вихопити холодну зброю та викликав міліцію і швидку.

Дії молодого кременчанина правоохоронці кваліфікували за частиною 2 статті 186 ККУ- грабіж, поєднаний з насильством та частиною 1 статті 129 ККУ – погроза вбивством.
Зловмиснику вже оголошено про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Схожі статті