468×60
468×60

Тернопільські правоохоронці стали помічниками Святого Миколая

З солодкими дарунками завітали керівники обласного управління міліції до хлопчиків і дівчаток, які проживають у Тернопільському дитячому будинку для дітей шкільного віку. Сьогодні у закладі перебуває 16 вихованців – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Правоохоронці опікуються дитячим будинком від часу його створення. Завжди цікавляться потребами своїх підшефних та, по можливості, допомагають їм. Міліціонери підтримують діток не лише матеріально, а й сприяють різними добрими справами.

19 грудня гості в погонах принесли від Святого Миколая добрі побажання і солодкі гостинці. Подарували вихованцям закладу пульт для підключення музичних інструментів.

Діти теж підготували подарунок для міліціонерів – святкову виставу, в якій розповідали про життя та добрі справи Святого Миколая Чудотворця, співали пісні та читали вірші.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол подякував школярам за теплу зустріч. Побажав дітям бути чемними, веселими та радісними.

Якщо ми, дорослі, можемо подарувати цим діткам маленьке свято – ми повинні зробити це, – впевнений Олександр Миколайович.

Директор дитячого будинку Володимир Долинний подякував обласному управлінню міліції за розуміння і постійну підтримку.

У день Святого Миколая правоохоронці Тернопільщини завітали й в інші дитячі будинки, школи-інтернати, сиротинці.

Окрім солодощів та подарунків Миколай передав малечі запрошення на святкову виставу, яка відбудеться в обласному драмтеатрі у вівторок, 23 грудня.

Схожі статті