468×60
468×60

Різдвяну кутю 95 тернопільських правоохоронців-добровольців куштуватимуть на Донбасі

15 грудня у зону бойових дій відбув зведений загін правоохоронців та бійців спецбатальйону «Тернопіль». 95 добровольців перебуватимуть у зоні АТО якраз в період новорічно-різдвяних свят. Захисники воліють не думати про те, як святкуватимуть без рідних, радше прагнуть раз і назавжди покласти край буремним подіям на сході.

Сподівається, що ця ротація є останньою для тернопільських правоохоронців і тимчасово виконюючий обов’язки керівника обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол.

- Дасть Бог, дипломати та політики зроблять свою справу і на нашій землі запанує мир та спокій. А допоки народ покладає на нас зобов’язання захищати державу, ми з честю та гідністю повинні виконувати це завдання.

Олександр Богомол побажав бійцям за будь-яких обставин бути разом. Нагадав він і про дотримання суворої дисципліни.

Подякував тво керівника обласної міліції також всім, хто допоміг забезпечити добровольців продуктами, теплим одягом, пальним, та іншими необхідними речами.

Подарунок тернопільським добровольцям зробив благодійний фонд «Слава і Честь». Голова правління Володимир Якубеня вручив командиру спецбатальйону «Тернопіль» ключі від автомобіля.

Зі слів пана Володимира, фонд тісно співпрацює з іноземними благодійниками. Саме вони допомогли купити не лише транспортний засіб, але й теплі речі, продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни. Подальша співпраця і підтримка фондом патріотів та захисників Вітчизни триватиме поки в Україні не запанує мир, – запевнив він.

Не залишився осторонь потреб тернопільських правоохоронців жіночий колектив з Козлова Козівського району. Вони сплели й передали міліціонерам захисну сітку. В кожному зав’язаному вузлику – молитви і прохання про щасливе повернення додому кожного з добровольців.

Рідні з нетерпінням чекатимуть на своїх синів, братів, чоловіків та батьків.
З божим благословенням в серці, з молитвою на устах і з великою надією нарешті повернутися з перемогою відбули добровольці на схід.

Схожі статті