468×60
468×60

Працівники штабу відзначили професійне свято

9 грудня штабний підрозділ Тернопільського управління внутрішніх справ відзначив своє професійне свято.

За короткою назвою цієї структурної служби криється величезний обсяг роботи, адже штаб — це своєрідна серцевина управління.

Працівники штабу координують та узгоджують дії галузевих служб УМВС, органів та підрозділів внутрішніх справ області у боротьбі зі злочинністю та охороні громадського порядку, забезпечують поточне й перспективне планування діяльності міліції у Тернопільській області, розробку заходів щодо вдосконалення оперативно-службової діяльності, керування наявними силами та засобами, контролюють виконання службами та підрозділами законодавчих та інших нормативних актів, додержання обліково-реєстраційної дисципліни, організацію роботи чергових частин із реагування на заяви та повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, перевіряють та проводять комплексне інспектування діяльності органів внутрішніх справ тощо.

З нагоди свята співробітників та ветеранів служби привітав виконуючий обов’язки начальника обласного управління міліції Олександр Богомол. Він побажав усім міцного здоров’я, наснаги, відданої служби та успіхів у всіх починаннях.

Схожі статті